Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΣΑΒΒΑΤΟΝ  1  ΜΑΡΤΙΟΥ  2014

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

1 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ἡ Ἁγία Εὐδοκία ἡ Μάρτυς


Ἡ Ἁγία Μάρτυς Εὐδοκία καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἠλιούπολη, τῆς ἐπαρχίας Λιβανησίας Φοινίκης καὶ ἔζησε κατὰ τοὺς χρόνο&upsilo ...
περισσότερα...

Άγιος Ανδρέας: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiueMhkeNNw7WUsMbWlp9Srx4rOgLlG0M_YzJJbC1M-CwF-quqX8__9x69GHN71GfzbFOCQuwdsttziaDaiRDef8ljiPzpiEiq5EagzQAKX1QfBoWnzx-64zUa03EDvAXGMw-JymQHdwDg/s1600/%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%8E%CE%BD+%CE%BF+%CE%B4%CE%B9%CE%B1+%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%BD+%CF%83%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CF%82.jpg
Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός (6ος αιώνας μ.Χ)

Η πόλις αύτη (Κων/πολη) η επάνω πολλών εθνών και πόλεων προκαθεζομένη, ανάλωτος έθνεσι γενήσεται και αχείρωτος... (δεν θα αλωθεί από έθνη και δεν θα την πάρει ανθρώπινο χέρι).

Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Last updated on Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ Η ΞΕΝΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ

Οι κρυπτοχριστιανοί αποτελούν για το Πατριαρχείο το κρυφό ποίμνιο.Είναι παντού

Last updated on Οι κρυπτοχριστιανοί αποτελούν για το Πατριαρχείο το κρυφό ποίμνιο.Είναι παντού 

Ο φανατισμός των Ισλαμιστών στην Τουρκία δεν επιτρέπει διαφοροποιήσεις ειδικά σε … θέματα θρησκείας. Αυτό όμως που δεν επετεύχθη με «ζεϊμπέκικα και κουμπαριές» το πράττει η Ορθοδοξία αφού είναι έκδηλο σε πολλούς Τούρκους το Ορθόδοξο υπόβαθρο. Αν καί οι λιγοστοί Σελτζούκοι άλλαξαν τον

Ένας παπαγάλος εξιχνίασε έγκλημα στην Ινδία

Last updated on Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΩΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ
Ο μικρός αλλά εφυιέστατος παπαγάος μαρτύρησε το δολοφόνο
Ο μικρός αλλά εφυέστατος παπαγάλος μαρτύρησε το δολοφόνο

Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά, Βρυξέλλες για το pentapostagma.gr
Ένας μικρός αλλά πανέξυπνος παπαγάλος,   οδήγησε τις αστυνομικές έρευνες στην εξιχνίαση της δολοφονίας του αφεντικού του. Όπως μεταδίδουν τα ινδικά ειδησεογραφικά (India Today, Indipendent,Amar Ujala, Channel newAsia, Times Of India), ένας κατοικίδιος παπαγάλος βοήθησε τις αστυνομικές αρχές της Agra να διελευκάνουν μια υπόθεση ανθρωπoκτονίας.

Mark Weisbrot: «Οι Ευρωπαίοι στύβουν την Ελλάδα μέχρι τέλους».

Last updated on
01f352339aa9ebf6f75401420021dc11_XL 
 
Αποκλειστικές δηλώσεις του Αμερικανού οικονομολόγου και αρθρογράφου των New York Times στο newsbomb.gr για τον τρόπο με τον οποίο οι Ευρωπαίοι οδηγούν στην γωνία την Ελλάδα.
Μήνυμα στους Έλληνες στέλνει μέσω του newsbomb.gr ο Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικής και Πολιτικής Έρευνας (CEPR) στις ΗΠΑ και αρθρογράφος στους NEW YORK TIMES, Μάρκ Γουάϊσπροτ.

Εξαφανίστηκαν από ασθενή… 70 όγκοι σε δύο εβδομάδες

Last updated on
Πηγή: REUTERS
Πηγή: REUTERS
Ένας Βρετανός με καρκίνο εξέπληξε τους γιατρούς του όταν 70 δυνητικά θανατηφόροι καρκινικοί όγκοι εξαφανίστηκαν από το σώμα του μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες.
Ο 47χρονος Ιαν Μπρουκς είχε εκδηλώσει το 2001 μία σπάνια μορφή μη Χότζκιν λεμφώματος – ενός καρκίνου που προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ: ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ!

Last updated on ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ! 

Ένα συγκινητικό περιστατικό , που αποδεικνύει αφ’ ενός τη δύναμη και τη θεϊκή Χάρη που έχει η Παναγία μας και αφ’ ετέρου το πόσο την αγαπούν και Την σέβονται οι άγιοι Άγγελοι, συνέβη προσφάτως σε έναν Έλληνα ξενιτεμένο.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ

Last updated on
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ
«Λίκνον της Ελλάδος», «κοιτίς του ελληνισμού», «εύανδρος» και άλλοι τιμητικοί χαρακτηρισμοί κοσμούν την Ήπειρο. Θα μπορούσαμε και «καρδιά της Ελλάδας» να τη χαρακτηρίσουμε, αφού αυτή μέσα στους τελευταίους τριάντα αιώνες αιμοδοτεί συνεχώς την ελληνική χερσόνησο με αίμα πάντοτε ελληνικό, που άλλοτε ονομάζεται πελασγικό,

ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ !!!

Απίστευτο βίντεο – Διάλεγε κραγιόν στη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή!

Last updated on apistefto-vinteo-dialege-kragion-sti-diarkeia-syzitisis-nomoschediou-sti-vouli-220

Ένα περιστατικό για γέλια και για… κλάμματα σημειώθηκε στη διάρκεια της συζήτησης για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Last updated on γέροντας εφραίμ αριζόνα 

Πνευματική όασις μέσα στην έρημο της ζωής.
Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου, Αριζόνα
Θεωρούμε ευλογία από τον Θεό που μας αξίωσε, για ακόμη μια φορά, να συναντηθούμε  και να συνομιλήσουμε με την μεγάλη αυτή ασκητική και πνευματική φυσιογνωμία, τον π. Εφραίμ της Μονής του Αγίου Αντωνίου στην έρημο της Αριζόνας.  

Απίστευτη Καταγγελία Τριανταφυλλόπουλου – 200 βουλευτές μισθοδοτούμενοι από το μεγαλύτερο επιχειρηματία της χώρας

Last updated on na-kaei-to-bourdelo

Δείτε το video με τα όσα απίστευτα καταγγέλει ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος!



logiastarata

ΠΗΓΗ: ΚΛΙΚ