Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΟΡΓΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

κθεση σόκ:
π διωγμὸν  Χριστιανισμς στν πὸ σλαμοποίηση Ερώπη.

ΕΙΣ. ΣΧ. «ΧΡ. ΒΙΒΛ.»: Ἡ Εὐρώπη κλώτσησε τὸν Χριστὸ καὶ τὸ εὐαγγγέλιό Του, ὅπως ἔδειξαν οἱ δύο Ἅγιοι,  Νικόλαος Βελιμίροβιτς καὶ Ἰουστίνος Πόποβιτς. Δὲν τῆς ἄρεσαν οὔτε ἡ Ἀγάπη οὔτε τὸ Ἔλεος! Τώρα τὸ «κενὸ» ποὺ δημιουργήθηκε θὰ τὸ γεμίσει τὸ ἰσλάμ μὲ τὸ σπαθί του καὶ τὸ κοράνι. Νομοτέλεια!
(βλ. ἐνδιεκτικῶς: «Χωρὶς τὸν Χριστὸν ἡ Εὐρώπη εἶναι ὁ πτωχότερος ἐπαίτης καὶ ὁ πλέον ἀναίσχυντος ἐκμεταλλευτὴς τοῦ κόσμου τούτου. Ἡ σημερινὴ Εὐρώπη δὲν εἶναι πλέον οὔτε παπικὴ οὔτε λουθηρανική. Εἶναι ὑπεράνω καὶ ἐκτὸς τούτων.

Ανέκδοτο

Ένας τυφλός ταξιδεύει προς το Τέξας αεροπορικώς. Μπαίνει στο αεροπλάνο, κάθεται στο κάθισμα, το οποίο αισθάνεται τεράστιο. Οπότε και ρωτά την αεροσυνοδό:
- "Συγγνώμη, αλλά αυτό το κάθισμα δεν είναι κάπως μεγαλύτερο απ` το κανονικό;"
- "Όλα στο Τέξας είναι μεγαλύτερα!", του απαντά.

8 Τρόφιμα Με «Θανατηφόρα» Μυστικά

Posted: June 16, 2014 at 1:00 pm, Last Updated:
8-τρόφιμα-με-θανατηφόρα-μυστικά-1
Μπορεί να υπάρχουν διαφόρων ειδών δίαιτες, ανάλογα και με τις ανάγκες του καθενός, όμως οι περισσότερες συμφωνούν σε ένα πράγμα: ότι είναι σημαντικό κανείς να καταναλώνει πολλά φρούτα και λαχανικά, να εντάξει τα καλά λιπαρά στη διατροφή του (π.χ. ξηροί καρποί) και να τρώει αρκετά ψάρια.Κι όμως υπάρχουν αρκετά, φαινομενικά «αθώα» τρόφιμα, τα οποία μπορεί να αποδειχθούν τοξικά για τον οργανισμό σας, αν δεν είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που τα καταναλώνετε.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !!! ΑΣ ΤΙΣ 'ΔΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΟΣΧΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ !!!

Αν νομίζετε ότι αυτά τα παιδιά διασκεδάζουν κάνετε λάθος!

Posted: June 16, 2014 at 7:00 pm, Last Updated:
αν-νομίζετε-ότι-αυτά-τα-παιδιά-διασκεδάζουν-κάνετε-λάθος
Ποια είναι η πιο δυσάρεστη ανάμνηση από τα σχολικά σας χρόνια; Κάποιοι θα θυμηθούν έναν κακό καθηγητή και κάποιοι άλλοι μερικούς νταήδες συμμαθητές που είχαν βάλει σκοπό της ζωής τους να τους κάνουν την ζωή δύσκολη. Οι περισσότεροι όμως θα αναφερθούν στο καθημερινό βάρβαρο πρωινό ξύπνημα και στην ατέλειωτη αναμονή στο κρύο για το λεωφορείο. Αν ανήκετε και εσείς στην τελευταία κατηγορία, μάλλον πρέπει να δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν..

"ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ" !!!

Θα αλλάξουν και οι χάρτες στα σχολεία;

Posted: June 16, 2014 at 7:26 pm, Last Updated:
20140616-062037-22837114
Που να δούνε τα παιδιά και τους μελλοντικούς γεωπολιτικούς χάρτες στην  Ευρώπη ; πχ ΚριμαίαΦΤΟΥ και από την αρχή διάβασμα…
Τι θα είναι αυτό που θα αλλάξει τα πράγματα;
¨ο από μηχανής θεός¨  ή ¨ ο από Ενέργειας θεός ¨  ή ο ζωντανός ΘΕΟΣ που δεν ευλογεί την διαχρονική αδικία;

Συλλογή από πανέμορφες εικόνες!




To 4χρονο κορίτσι με τη μπάλα που συγκλόνισε την Κίνα [Εικόνες]

Posted: June 16, 2014 at 8:00 pm, Last Updated:
το-4χρονο-κορίτσι-με-τη-μπάλα-που-συγκλόνισε-την-Κίνα-εικόνες-βίντεο
Την αποκάλεσαν Basketball girl. Θύμα ενός τροχαίου έχασε και τα δυό της πόδια σε ηλικία 4 ετών.
Η Qian Hongyan, παιδί μιας φτωχής οικογένειας της νότιας Κίνας, έζησε για χρόνια με μια μπάλα του μπάσκετ τοποθετημένη στη λεκάνη της για να μπορεί να μετακινείται.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

«Όταν η ζωή σε κλέβει, πρέπει ν’ αρχίσεις να τη δανείζεις…». Ήταν μία από τις
Ποινή καθείρξεως 96,6 ετών συνολικά και χρηματική ποινή ύψους 600.000 ευρώ επέβαλε το
Ηλεκτροσόκ» συνοδεύει το άνοιγμα του λογαριασμού της ΔΕΗ σε πολλές περιπτώσεις

Αλεξάντερ Σμορέλ: Ο αντιναζιστής νεομάρτυρας

Posted:
StAlexSmorel_newUP2
Νεομάρτυς Αλέξανδρος εκ Μονάχου: Η μνήμη του τιμάται στις 13 Ιουλίου, επέτειο της θανάτωσής του με αποκεφαλισμό. «Λαιμητόμω τελειούται» θα μπορούσε να είναι η διατύπωση, αφού ο νεομάρτυρας αποκεφαλίσθηκε, καταδικασμένος σε θάνατο για «εσχάτη προδοσία» από το ναζιστικό καθεστώς, σε ηλικία 25 ετών.Πρόκειται για τον Αλεξάντερ Σμορέλ, συνιδρυτή μαζί με το φίλο του Χανς Σολ, της αντιναζιστικής οργάνωσης «Λευκό Ρόδο», η οποία με προκηρύξεις που απέστελλε ταχυδρομικά προσπαθούσε να εξεγείρει τη συνείδηση των Γερμανών κατά του καθεστώτος.

Ο Πειραιώς Σεραφείμ για τον απερχόμενο Δήμαρχο Πειραιώς

Posted:
peiraios-mixaloliak
Ἀπαντῶντες στήν ἀπαράδεκτη δήλωση τοῦ ἀπερχομένου Δημάρχου Πειραιῶς κ. Β. Μιχαλολιάκου, πού περιλαμβάνεται σέ συνέντευξή του, τήν ὁποία παρεχώρησε στό δημοτικό ραδιόφωνο τοῦ Πειραιᾶ «Κανάλι 1» καί τήν ὁποία δημοσίευσε στό «Παρόν» τῆς Κυριακῆς 15/6/2014 ὁ ὑπάλληλος τοῦ δημοτικοῦ ραδιοφώνου Πειραιᾶ Δημοσιογράφος Ν. Παρασκευᾶς ὅτι: «Γιά τόν Μητροπολίτη Πειραιᾶ θά τά ποῦμε ὅταν ἔρθει ἡ ὥρα.

Η τροφή που δεν τρώτε και σώζει από καρδιακά, διαβήτη και άσμα

Posted: June 16, 2014 at 10:30 pm, Last Updated:
kinoa
Αν υπάρχει μία τροφή που πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείτε τότε επιλέξτε αυτή και καμία άλλη. Σπάνια συναντάμε στην φύση μια τροφή που να είναι τόσο ισχυρή και τόσο ευεργετική για τον ανθρώπινο οργανισμό Η επιστημονική της ονομασία είναι Chenopodium quinoa, αλλά είναι ευρέως γνωστή ως κινόα.

«Με λένε Ραφαήλ…Θυμήσου, κάποια στιγμή θα με χρειαστείς!»

Posted: June 16, 2014 at 11:00 pm, Last Updated:
agios_rafail
Με μεγάλη συγκίνηση αλλά και λαχτάρα, αξιώνομαι κι” εγώ, ύστερα από δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια, να μοιραστώ με όλους τους χριστιανούς αδελφούς μου, το Μέγα Θαύμα που έκανε και στη δική μου οικογένεια ο Άγιος Ραφαήλ.
Από το γάμο μας έχουμε αποκτήσει τρεις γιούς. Ο τρίτος γιος μας, γεννήθηκε πρόωρα, τον Οκτώβριο του 1994, στις τριάντα

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Λεόντιος ὁ Μάρτυρας καὶ οἱ σὺν αὐτῷ Ὕπατος καὶ Θεόδουλος μαρτυρήσαντες


Ὁ Ἅγιος Μάρτυς Λεόντιος καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα καὶ ἄθλησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορος Βεσπασιανοῦ (69 – 79 π.Χ.). Καταταγεὶς στὸ στράτευμα, διακρινόταν γιὰ τὸρ ρωμαλέο καὶ μεγαλοπρεπὲς παράστημα, τὴ γεναιότητα καὶ ἀνδρεία του. Ἕνεκα τῶν ἀρετῶν του ἀνῆλθε ταχέως τὶς στρατιωτικὲς βαθμίδες, γενόμενος στρατηγός. Διορισθεὶς στὴν Ἀφρική, διένεμε ἄφθονα ἀπὸ τὰ στρατιωτικὰ σιτηρέσια στοὺς φτωχοὺς Χριστιανούς, μεταξὺ τῶν ὁποίων συγκαταλέγετο καὶ ὁ ἴδιος, λατρεύων τὸν ἕνα καὶ ἀληθινὸ Θεό. Τὸ γ ...
περισσότερα...

Είναι απαραίτητο να αποκτούν, όσοι μπορούν, τα χριστιανικά βιβλία

Posted: June 17, 2014 at 7:15 am, Last Updated:
pneumatika-vivliaἌς ἀποκτοῦμε πνευματικά βιβλία.
Μελετώντας τα διώχνουμε μακριά μας κάθε διαβολική ἐνέργεια,νιώθουμε παρηγοριά καί παίρνουμε θάρρος, γιά ν” ἀκολουθήσουμε τήν ἀρετή.(Αγ.Ιωάννης ο Χρυσόστομος)
 Ο μακάριος Επιφάνιος έλεγε:

Χτυπούσα τον διάβολο με το πυροβόλο.

Posted:
psaltiri
Εικόνα: Στή Βιβλιοθήκη τῆς Μονῆς Παντοκράτορος σώζεται τό περγαμηνό Ψαλτήριο ἀρ. 61, ἕνα ἀπό τά ἐλάχιστα (σώζονται τρία σέ ὁλόκληρο τόν κόσμο) εἰκονογραφημένα Ψαλτήρια τῆς εἰκονομαχικῆς περιόδου (α´ ἥμισυ τοῦ 9ου αἰῶνος), μέ παλίμψηστο κείμενο καί 97 παρασελίδιες μικρογραφίες, μέ θεματολογία ἀπό τήν Παλαιά καί τήν Καινή Διαθήκη, πού ἀντιπροσωπεύουν ἕνα πρώιμο εἶδος μεταεικονομαχικῆς βυζαντινῆς τέχνης, ἡ ὁποία χαρακτηρίζεται ἀπό ἀρκετά μεγάλη ἐλευθερία. www.pantokrator.gr

Ο Πάτερ Αρτέμιος και η σπηλιά

Posted: June 17, 2014 at 8:23 am, Last Updated:
spilia
Ήταν άνοιξη του 1920, ο Γέρο-Αρτέμιος από τη Σκήτη της «Αγίας Άννης», νέος μοναχός τότε, ξεκίνησε για να πάει με εντολή του Γέροντα του, στο Μοναστήρι της Μεγίστης Λαύρας, και πριν να φτάσει στο ησυχαστήριο του «Κυρ-Ησαΐα» έχασε το δρόμο, πήρε άγνωστο μονοπάτι και σε λίγο βρέθηκε μπροστά σε μια σπηλιά.

Δυσάρεστο, ἀλλὰ εὐεργετικό

Posted: June 17, 2014 at 9:18 am, Last Updated:
monaxos_komposxoini_03Μεγάλο κακό ἡ κακογλωσσιά. Μεγάλο κακό νά ὁρμοῦν ἐπάνω σου ἄλλοι, νά σέ σπιλώσουν!
Συμβαίνει. Ξαφνικά. Ἀπότομα. Καί ἄλλοτε εἶναι μιά δίκαιη κρίση τοῦ Θεοῦ γιά μᾶς· καί ἄλλοτε ὄχι.
•Στήν πρώτη περίπτωση, ὅταν εἴχαμε καί ἐμεῖς φταίξει, ὅταν εἴχαμε ὑποπέσει σέ κακές πράξεις καί «ἐνέργειες», ἀποδίδοντας σέ ἄλλους μομφές, ἀνάλογες μέ ἐκεῖνες πού μᾶς ἀποδίδουν, ἔχομε

Η δύναμη της λειτουργικής προσευχής!

Posted: June 17, 2014 at 10:19 am, Last Updated:
συστολή τιμίων ΔώρωνΘαύμα, πάτερ! Θαύμα! Θαύμα!
Κάποτε, ένας άρχοντας της τσαρικής αυλής, πήγε να συμβουλευτεί έναν περίφημο τότε για την αρετή του, ιερέα της Πετρούπολης.
- Πάτερ, πες μου, τι να κάμω; Έχω πολλούς εχθρούς. Με μισούν «ματαίως», χωρίς κανένα λόγο. Με συκοφαντούν στον Τσάρο. Κινδυνεύω να χάσω την δουλειά μου. Αν ο Τσάρος πεισθή και με απολύσει, που θα σταθώ; Πως θα ζήσω; Σας παρακαλώ, συμβουλέψετέ με. Τι να κάμω;

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Με την…ευγενική χορηγία της ΕΕ (500 εκατ. ευρώ) θα συνεχίσουν να σφάζουν τα ανθρωποειδή του Κιέβου

Δημοσιεύθηκε από spitha80 στο Ιουνίου 17, 2014

ναζι 

Αποδεικνύουν περίτρανα τη συνενοχή τους στα φρικτά εγκλήματα εναντίον του ουκρανικού λαού οι δήθεν πολιτισμένοι Ευρωπαίοι

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι αποδέσμευσε 500 εκατομμύρια ευρώ για να βοηθήσει την Ουκρανία να αντιμετωπίσει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες, κυρίως για την αγορά φυσικού αερίου από ευρωπαϊκές εταιρείες.

Πείτε όχι στην «κολοφώνα» όλων των κακών του αιώνα μας…

Posted:
NYC Gay Pride #3
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣΑγαπητοί νέοι,
με θλίψη και απογοήτευση παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό την προβολή της ομοφυλοφιλίας με κάθε μέσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Δυστυχώς, και στην πατρίδα μας επιχειρούν κάποιοι να καθιερώσουν την ομοφυλοφιλία όχι μόνον ως νόμιμη αλλά και ως φυσική επιλογή. Μια επιλογή που αν την ακολουθήσει κανείς, οδηγείται στην απώλεια, στερούμενος τη σωτηρία του, καθώς απαγορεύεται από την Αγία Γραφή, ο δε άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος την θεωρεί «κολοφώνα», κορύφωμα δηλαδή των κακών.

TO ΜΙΚΡΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ PET ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ

Δημοσιεύθηκε από netakias.com στο Ιουνίου 17, 2014


Xατζηαναγνωστου Γιώργος
Το Ασήμαντο Pet μπουκαλάκι νερού .
Ξέρετε αυτό που έχει 2 υλικά (pet το σώμα ,πολυπροπυλένιο το καπάκι)  και το αγοράζουμε 0,50€ενώ έχει διατίμηση 0,30€ , αλλά δεν βαριέσαι..που  να τσακώνεσαι τώρα  για 0,20€ , αυτό που το πετάμε στον κάδο ….αυτό που «μεριμνά» ο Δήμος να μας εκπαιδεύει να το πετάμε για να το μαζεύει και να το πάει για θάψιμο στην Φυλή για να λειώσει μετά από 100χρόνια ,αλλά δεν βαριέσαι …..που να το κουβαλάς τώρα….

ΚΙ' ΕΛΕΓΑ ΚΙ' ΕΓΩ ... ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ "ΚΑΨΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ !!! ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ !!!

Εικόνες από το ¨μέλλον¨ της Βόρειας Ελλάδος;

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 18, 2014

¨Πώς τον λεν, πώς τον λεν
τον ποταμό ( ΑΓΩΓΟ ) ;
Ιλισσό, Ιλισσό.
Να σου πω το μικρό μου μυστικό.¨
Η έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα 17 Ιουνίου 2014 σε αγωγό φυσικού αερίου κοντά στην ουκρανική πόλη Πολτάβα, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Και αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει το Hellasforce, ο αρχηγός των ναζί της Ουκρανίας είχε προαναγγείλει την ανατίναξη του! http://www.hellasforce.com/

ΑΓΝΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ


ΑΓΝΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
† ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΕΔΕΣΣΗΣ, ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
        Ο βασιλιάς της Γαλλίας Κάρολος Ζ΄. (1403-1461) απέδιδε για ορισμένα αδικήματα ο ίδιος δικαιοσύνη, γι’ αυτό και έχει αποκληθεί δεύτερος Σολομών.  Κάποτε μια νεαρή κοπέλα του παρεπονέθη με λυγμούς και δάκρυα ότι ένας νέος της είχε κλέψει την τιμή και έπαθε βαρύτατο ψυχικό κλονισμό…  Ο βασιλιάς διέταξε να φέρουν τον δράστη νέο μπροστά του και τον κατεδίκασε να πληρώσει στο θύμα του 100 χρυσά νομίσματα για αποζημίωση και ηθική αποκατάσταση.