Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

30 Φανταστικές φωτογραφίες με ζώα!


ΑΝΕΚΔΟΤΟ


ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΟΜΑΛΑ. ΟΣΟΤΟΥ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ. 
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ !!!

Οι πάπιες και οι «δημοσιογράφοι»

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 28, 2014


Ο ΟΚΑΝΑ έχει μετατραπεί σε ένα κέντρο παράλληλης χορήγησης ναρκωτικών ουσιών. Την αποκάλυψη, με στοιχεία, έκανε σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών,
ο Γιάννης Δαραβίγκας, πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. Πολλοί θα θυμούνται ότι ο Δαραβίγκας είχε διοριστεί

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Βάσεις πολλών ταχυτήτων αναμένονται για τα τμήματα των πανεπιστημίων, των
Συνεχίζουν για 6η ημέρα την απεργία πείνας οι 550 κρατούμενοι στο σωφρονιστικό
Τα πενήντα χρόνια από την ίδρυση του γιορτάζει το Πανεπιστήμιο της Πάτρας

Μύθοι και αλήθειες για το στιγμιαίο καφέ

Posted: June 26, 2014 at 2:00 pm, Last Updated:
μύθοι-και-αλήθειες-για-το-στιγμιαίο-καφέ
Πώς δρα στη διατροφή μας η αγαπημένη συνήθειά μας
Ο στιγμιαίος καφές αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα. Είτε κρύος είτε ζεστός μας συνοδεύει σε διάφορες εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας.Ότι όμως είναι διάσημο συνοδεύεται συνήθως και από αρκετή παραφιλολογία. Έτσι και για τον στιγμιαίο καφέ έχουν κατά καιρούς ειπωθεί αρκετά σε σχέση με τη διατροφική του αξία. Πολλές αλήθειες αλλά και πολύ μύθοι.

ΣΟΚ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η COCA COLA ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ

Posted: June 26, 2014 at 6:26 pm, Last Updated:
coca
Tα πρώτα 10 λεπτά:10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης.
Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετόαπό την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας. 20 λεπτά:
Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης.

Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή). 40 λεπτά:

Ουσίες που καταστρέφουν τη νοημοσύνη

Posted: June 26, 2014 at 8:24 pm, Last Updated:
puzzlehead
Στη διατροφή μας υπάρχουν πολλά τρόφιμα που μπορούμε να καταναλώσουμε ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε. Άλλα τρόφιμα βοηθούν στην απώλεια βάρους, ενώ άλλα διεγείρουν τις διανοητικές λειτουργίες και βελτιώνουν τη μνήμη.
Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και τροφές που έχουν καταστρεπτικές συνέπειες για τον οργανισμό και τη λειτουργία του εγκεφάλου και οι διατροφολόγοι προτείνουν να περιορίσουμε την κατανάλωσή τους προκειμένου να έχουμε και λιγότερες αρνητικές συνέπειες.

Μακαριστός Καντιώτης: «ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ!!!»

Posted: June 26, 2014 at 9:25 pm, Last Updated:

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ, TO 1956, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗ «XΡIΣTIANIKH ΣΠΙΘΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ· «ΚΟΝΚΟΡΔΑΤΟΝ;», ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ


Άγιοι, μοναχοί και αυτοκράτορες

Posted: June 26, 2014 at 10:21 pm, Last Updated:
άγιοι-ηγεμόνες
Δεν είναι χωρίς λόγο που το Βυζάντιο αποκλήθηκε «εικόνα της ουράνιας Ιερουσαλήμ». Η θρησκεία βρισκόταν σε κάθε πτυχή της ζωής του Βυζαντίου. Οι γιορτές του Βυζαντινού ήσαν θρησκευτικά πανηγύρια· οι αγώνες που παρακολουθούσε στον Ιππόδρομο άρχιζαν με ύμνους· στα εμπορικά του συμβόλαια επικαλείτο την Αγ. Τριάδα και έβαζε σ’ αυτά το σημείο του σταυρού. Σήμερα, σε μια αθεολόγητη εποχή, είναι αδύνατο να καταλάβουμε πόσο τρομερό ενδιαφέρον έδειχνε η κάθε κοινωνική τάξη, οι λαϊκοί και οι κληρικοί, οι φτωχοί και οι αγράμματοι, αλλά συνάμα οι αυλικοί και οι λόγιοι, για τα θρησκευτικά ζητήματα.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

28 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ἀνακομιδὴ Τιμίων Λειψάνων Ἁγίων Κύρου καὶ Ἰωάννου τῶν Ἀναργύρων καὶ Θαυματουργῶν καὶ τῶν σὺν αὐτοῖς


«Τῇ αὐτῇ ἡμέρα, μνήμη τῆς ἀνακομιδῆς τῶν λειψάνων τῶν Ἁγίων καὶ Θαυματουργῶν Ἀναργύρων Κύρου καὶ Ἰωάννου· καὶ τῆς Ἁγίας Μάρτυρος Ἀθανασίας καὶ τῶν τριῶν αὐτῆς θυγατέρων καὶ παρθένων Θεοδότης, Θεοκτίστης καὶ Εὐδοξίας».Οἱ Ἅγιοι Μάρτυρες Κύρος καὶ Ἰωάννης, Ἀθανασία, Θεοδότη, Θεοκτίστη καὶ Εὐδοξία († 31 Ἰανουαρίου) ἄθλησαν κατὰ τὴν ἐποχὴ τοῦ αὐτοκράτορος Διοκλητιανοῦ (284 – 305 μ.Χ.). Σήμερα ἑορτάζεται ἡ εὕρεση τῶν ἱερῶν λειψάνων αὐτῶν. Ἡ Σύναξή τους ἐτελεῖτο «ἐν τοῖς Φωρακίου καὶ ἐν ταῖς Ἀρκαδια ...
περισσότερα...

«ΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΘΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ;»

Posted: June 26, 2014 at 11:03 pm, Last Updated:
Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος. Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος.
Κάποιος δόκιμος μοναχός στη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, συνήθιζε να προσεύχεται αδιάλειπτα, όπως του συγχωρήσει ο Θεός τις αμαρτίες. Και άρχισε να διαλογίζεται περί της Ουρανίου Βασιλείας και σκέπτονταν : «Εγώ ίσως θα σωθώ, αν παρακαλώ θερμώς τον Θεό, όπως συγχωρήσεις τις αμαρτίες μου. εάν όμως στον Παράδεισο δεν ιδώ τους γονείς μου, τότε θα θλίβομαι γι΄ αυτούς, διότι τους αγαπώ. Ποιά λοιπόν μπορεί να είναι σε μένα η

Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟ 1930 ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΗΣ

Posted: June 27, 2014 at 7:06 am, Last Updated:
Χερσόνησος του Αγίου Όρους - Ρωσικός χάρτης του 1839.Χερσόνησος του Αγίου Όρους – Ρωσικός χάρτης του 1839.
Το 1930 ήμουν αντιπρόσωπος της Μονής μου παρά τη Ιερά Κοινότητι και κατά Οκτώβριον ελήφθη επιστολή της εκλεγείσης «Μις Ελλάς» δεσποινίδος* …………. έχουσα επί λέξει ούτως :
Εν Νταβώς Ελβετίας κλπ.
Σεβάσμιοι Πατέρες, σας εξομολογούμαι ολοψύχως το σφάλμα που διέπραξα τον περασμένον Μάϊον εις την Μονήν Βατοπαιδίου.

Αυτός είναι ο Χριστός που θέλουν…

Posted: June 27, 2014 at 8:54 am, Last Updated:
xristos-diafimisi
Θα πρέπει να ομολογήσω ότι καμία έκπληξη δεν ένοιωσα όταν είδα στα κινούμενα σχέδια στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων το Γιώργο Σαμαρά να παρομοιάζεται με το Χριστό σε κωμικά στιγμιότυπα. Και δυστυχώς καμία έκπληξη δεν ένοιωσα όταν είδα το Σαμαρά-Χριστό να βάζει το πέναλτι και να σχηματίζει και με τα δύο του χέρια το σύμβολο του σατανά. Αν κάποιος θέλει να με

Γέροντας Φιλάρετος: Τήν προσευχή “Κύριε Ἰησού Χριστέ Υἱέ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με” νά τή λέτε ὁλόκληρη

Posted:
Φιλάρετος-Καρουλιώτης-copy-1959
Αφού τέλειωσε τη θερμή προσευχή του αυτή, τότε, όπως μου αφηγήθηκε ο αδελφός Δανιήλ, άρχισε να κάνει διδαχή με θείες θεωρίες, με υποθήκες αρετής και με θεια επιτεύγματα.Δηλαδή μας είπε, πώς, και με ποιο τρόπο μπορούμε να αρχίσομε τη νοερά προσευχή, με ποιο τρόπο να αποφεύγομε τις πλάνες του διαβόλου, ο οποίος με τέχνη σπέρνει τα ζιζάνια του εγωισμού και της υπερηφάνειας στο μυαλό και στην καρδιά εκείνων, πού θέλουν να αγωνιστούν και να προκόψουν στη θεία αύτη αρετή και να

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ... ΕΤΟΙΜΟ ;;;

Δεν αποκλείουν ατύχημα με τα χημικά

Posted: June 27, 2014 at 10:18 am, Last Updated:
 xhmika-kritiΤο “Cape Ray” αναχώρησε ήδη από τη Ρότα και κατευθύνεται στο λιμάνι της Καλαβρίας,όπως μετέδωσε χθες το Assosiated Press,όπου θα γίνει η μεταφόρτωση των χημικών. Το γεγονός επιβεβαίωσαν και οι αμερικανικές υπηρεσίες, που επισήμαναν ότι θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να φτάσει εκεί το πλοίο.
Στις 21 Φεβρουαρίου του 2014, ενάμιση μήνα μετά τη διαρροή της πληροφορίας για την εξουδετέρωση των χημικών της Συρίας, για

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Οταν πριν από πέντε χρόνια ο νομός Αχαΐας έδινε ποσοστό-ρεκόρ στην Πελοπόνησσο στις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου (52,65% μεγαλύτερο ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ και από τις εκλογές του 1985!), κανείς δεν περίμενε τόσο σκληρή τιμωρία για τους πολίτες της: Περί τους 100 άνθρωποι κάθε μήνα (και ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνέχεια) για να μην φυλακιστούν για χρέη στο δημόσιο, εργάζονται σε καταναγκαστικά έργα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Παπανδρεου, οι μπράβοι και το χτύπημα στην Ορθοδοξία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Παπανδρεου, οι μπράβοι και το χτύπημα στην Ορθοδοξία Όταν ενοχλήθηκε από τις καμπάνες ο Γιώργος Παπανδρέου!!!
Ο σάλος που ξέσπασε από την αποκάλυψη του Hellasforce για τη χρήση της καμπάνας στις εκκλησίες και τη διάρκεια της τυμπανοκρουσίας –αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας, ήταν ένα θέμα που το ξεκίνησε ο ΓΑΠ όταν ενοχλήθηκε ό ίδιος προσωπικά μαζί με πασίγνωστο επιχειρηματία κι ενώ περνούσαν ένα τριήμερο ανάπαυλας και χαλάρωσης στην ορεινή Κορινθία!!!


Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΛΕΙΠΕΙ (κι ὄχι μόνον!)

Λείπει ἡ ἀξιοπρέπεια

Τοῦ πρωτ. π. Διονυσίου Τάτση

ΕΙΣ. ΣΧ. «ΧΡ. ΒΙΒΛ.»: Ὄχι μόνον ἡ ἀξιοπρέπεια ἀλλὰ κι ἄλλα μᾶς λείπουν. Ἂς τὰ ἀφήσουμε ὅμως καλύτερα

.           Ἡ ἀξιοπρέπεια πρέπει νὰ κοσμεῖ τοὺς χριστιανούς. Θὰ ἔλεγα ὅτι εἶναι μία ἀπόδειξη τῆς πνευματικότητάς τους. Ἀξιοπρέπεια σὲ ὅλα. Καὶ στὰ μικρὰ καὶ στὰ μεγάλα. Ἀξιοπρέπεια πάντοτε. Ὅταν χάνεται ἡ ἀξιοπρέπεια, πρέπει νὰ ἀνησυχοῦμε.
.           Ἡ ἀξιοπρέπεια πρωτίστως πρέπει νὰ ὑπάρχει στοὺς κληρικούς. Πολλοὶ χρησιμοποιοῦν τὴ λέξη καὶ ἀγνοοῦν τὸ περιεχόμενό της. Πρέπει νὰ γνωρίζουν ὅτι εἶναι μία συμπεριφορά, ἰδίως σὲ δύσκολες στιγμές, μὲ σεβασμὸ στὸν ἑαυτό τους καὶ στοὺς ἄλλους, χωρὶς ἀπρέπειες και μικρότητες.

Το Blue Marlin είναι ένα εντυπωσιακό πλοίο που, παραδόξως, πλέει ημιβυθισμένο και χρησιμοποιείται για τη μεταφορά φορτίων που άλλα πλοία είναι αδύνατο να μεταφέρουν. Το σχήμα του και ο τρόπος πλεύσης το καθιστούν ένα από τα πιο περίεργα πλεούμενα ενώ τα γιγαντιαίων διαστάσεων φορτία που μεταφέρει το κάνουν ένα από τα πιο «δυνατά». Ποια είναι όμως αυτά τα φορτία που δεν μπορούν να μετακινηθούν με άλλο τρόπο; Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:

ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ...!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥ...!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...


H μοίρα των τερματοφυλάκων που βρίσκονται στη «σκιά» των βασικών είναι να περιμένουν μια ευκαιρία. Aυτή ήρθε για τον Παναγιώτη Γλύκο στο παιχνίδι της Eθνικής με την Aκτή Eλεφαντοστού και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Tουλάχιστον ο ίδιος το χάρηκε όσο τίποτε άλλο. Δεν είναι και λίγο την πρώτη σου επίσημη παρουσία με τη φανέλα με το εθνόσημο να την πραγματοποιείς σε τελική φάση Παγκοσμίου Kυπέλλου.

Δάκρυα στο «αντίο» της Εθνικής στο Αρακαζού! (photos)

Συγκινητικές στιγμές στο ξενοδοχείο του Αρακαζού όπου φιλοξένησε για είκοσι ημέρες την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας. Κατά την επιβίβαση των Ελλήνων διεθνών στο πούλμαν, το οποίο τους μετέφερε στο αεροδρόμιο για να "πετάξουν" προς το Ρεσίφε, δεκάδες κάτοικοι της πόλης αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος με δάκρυα... Εμφανώς συγκινημένοι και οι παίκτες, οι οποίοι για ακόμα μια φορά δεν αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους θαυμαστές τους.