Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Γέροντας Παϊσιος: γιατί είναι σημαντική η ευχή της μάνας;

Η ευχή των γονέων είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά για τα παιδιά. Για αυτό φροντίζουν να έχουν την ευχή των γονέων. Δεν είδες ο Ιακώβ, μέχρι πού έφθασε, για να πάρη την ευλογία του πατέρα του; Και προβιά φόρεσε!

Θαύμα με την Παναγιά του Κάστρου στη Λέρο!(Βίντεο)

Θαύμα με την Παναγιά του Κάστρου στη Λέρο!(Βίντεο)
Δέος, κατάνυξη και συγκίνηση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Λέρου η θέα της εικόνας της Παναγιάς του Κάστρου, που δακρύζει!
Ηδη εκατοντάδες πιστοί, αλλά και επισκέπτες του νησιού, που έμαθαν για το δάκρυ της Μητέρας του Χριστού, προσέρχονται τα τελευταία 24ωρα στο Κάστρο για να προσευχηθούν και να δουν ιδίοις όμμασι το θαύμα Της.
Σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού, όλα ξεκίνησαν την

Απίστευτο θαύμα στον Άγιο Ραφαήλ!

Απίστευτο θαύμα στον Άγιο Ραφαήλ!
Ακόμη μια ιστορία που συγκλονίζει από το Ιερό Μοναστήρι!
Ο Άγιος Ραφαήλ είναι "γνωστός" για τα θαύματα και για την δύναμη της αγάπης που δείχνει στους πιστούς του! Ακόμη ένα από τα θα'υματά του έγινε γνωστό σε έναν συνάνθρωπο που τον είχε ανάγκη.
«Μια Κυριακή ήλθε στην Ιερά Μονή του Αγίου Ραφαήλ στο Άνω Σούλι του Μαραθώνα, ο κ. Γιώργος Κ. με την οικογένειά του. Προσκύνησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ και τόπο

Γέροντας Παΐσιος: «Με έπιασε ένα παράπονο!»


Εγώ, όταν ήμουν στον στρατό και ήμασταν στις επιχειρήσεις πάνω στα βουνά, επτά μήνες είχα να δω εκκλησία. Μια μέρα με έστειλαν κάτω στην Ναύπακτο, για να φτιάξω κάτι ασυρμάτους και έπρεπε να γυρίσω αμέσως πίσω.
Τακτοποίησα τους ασυρμάτους και, καθώς επέστρεφα,

CarTowers: Το parking του μέλλοντος από τη Volkswagen

CarTowers (4)
Το εκπληκτικό parking του μέλλοντος ονομάζεται “CarTowers” και λειτουργεί ήδη στο παρόν, για λογαριασμό της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen!
Τα αυτοκίνητα της VW αποθηκεύονται με εντελώς καινοτομο τρόπο στο CarTowers, το οποίο βρίσκεται στο θεματικό πάρκο Autostadt, δίπλα από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Wolfsburg

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

11 Μαρτίου

Προβάλλονται μόνο τα σημαντικότερα!
Η πλήρης έκδοση της ημερομηνίας αυτής περιλαμβάνει 122 Γεγονότα, 32 Γεννήσεις και 15 Θανάτους.
Για να δείτε την πλήρη έκδοση ή να ενεργοποιήσετε τα φίλτρα θα πρέπει πρώτα να .   Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε!
μ. Χ.
1938
Ο Χίτλερ εξαναγκάζει τον αιχμάλωτό του καγκελάριο της

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;


Μια υπέροχη πρωτοβουλία! Έμαθαν όλοι τη νοηματική και έκαναν στον κωφό γείτονά τους μια έκπληξη που δεν θα ξεχάσει ποτέ
Ο Τούρκος Μοχάρεμ είναι κωφός και έμελλε να ζήσει μια μέρα χωρίς εμπόδια και δυσκολίες να συνεννοηθεί στην καθημερινότητα, είτε αυτό είναι στο φούρνο της γειτονιάς, είτε στο μανάβικο. Μεγάλη εταιρία κινητών τηλεφώνων διοργάνωσε στην Τουρκία μια μεγάλη

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (Περὶ τοῦ βιβλίου Θρησκευτικῶν Γ´ Δημοτικοῦ)

Περ το βιβλίου Θρησκευτικν Γ´ Δημοτικο
( Θες στ ζωή μας)

Γράφει ἡ Μαρία Σουρτζῆ

ΕΙΣ ΣΧ. «ΧΡ. ΒΙΒΛΙΟΓΡ.»: Ἔχει μαλλιάσει ἡ γλώσσα πολλῶν, ἐξαιρέτως δὲ τοῦ φίλου τῆς «ΧΡ. ΒΙΒΛ.», δασκάλου Δημ. Νατσιοῦ, νὰ καταγγέλλουν τὴν ἄθλια Ἐργολαβία Ἀλλοτριώσεως, Πνευματικῆς Γενοκτονίας καὶ λοβοτομῆς εἰς βάρος τῶν παιδιῶν ποὺ γίνεται  μέσῳ τῶν σχολικῶν βιβλίων. Ἰδοὺ κατωτέρω τί ἐπισημαίνει μιὰ μάνα. Ἰδοὺ πῶς καταγράφεται ἡ ἀγωνία της γιὰ τὸ ἀφιόνι, μὲ τὸ ὁποῖο ποτίζονται τὰ παιδάκια τοῦ Δημοτικοῦ. Ἀλλὰ κανένας ἂς μὴ ἐνοχλεῖται. Τώρα ἀσχολούμαστε μὲ …τὸ Γιούρογκρουπ!

Καλησπέρα σας!

8rhskeutika-g-dhmotikou.               Εἶμαι μία μητέρα τριῶν παιδιῶν. Τὸ μεγαλύτερο παιδί μου πηγαίνει στὴν Γ´ Δημοτικοῦ καὶ μὲ αὐτὴν τὴν ἐπιστολή μου θὰ ἤθελα νὰ ἐκφράσω τὴν ἀγανάκτησή μου γιὰ τὸ ἐπαίσχυντο βιβλίο τῶν Θρησκευτικῶν τῆς Γ´ Δημοτικοῦ.
.               Ἂς ξεκινήσω μὲ κάποια σχετικὰ “ἀνώδυνα” σχόλια. Κατ’ ἀρχάς, πρόκειται γιὰ ἕνα ἐξαιρετικὰ κακογραμμένο βιβλίο, χωρὶς κανένα εἱρμὸ ἢ λογικὴ καὶ ἰδιαίτερα χαοτικό: Ἀκολουθίες, Μυστήρια, ἱστορίες

Το συγκλονιστικό βίντεο της σύγχρονης σκλαβιάς
Η φωτογράφος Λίσα Κριστίν έχει ταξιδέψει ανά τον κόσμο, καταγράφοντας την αβάσταχτα σκληρή πραγματικότητα της σύγχρονης σκλαβιάς. Με τις φωτογραφίες της προσπαθεί να ρίξει φως στηv συμφορά 27 εκατομμυρίων σκλαβωμένων ψυχών παγκοσμίως. Παράλληλα προσπαθεί να φωτίσει και να αφυπνίσει και τις δικές μας συνειδήσεις.
Γιατί για όσο χρονικό διάστημα σαν ανθρωπότητα θα επιτρέπουμε τέτοια φαινόμενα και δεν θα παλέυουμε με όλες

ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!


ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΠΑΡΟΙΜ. ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ Θ' 11-12




ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

11 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Σωφρόνιος Πατριάρχης Ἱεροσολύμων

Ὁ Ἅγιος Σωφρόνιος γεννήθηκε στὴν Δαμασκὸ τῆς Συρίας περὶ τὸ ἔτος 580 μ.Χ. καὶ ἦταν υἱὸς εὐσεβῶν καὶ ἐνάρετων γονέων ...
περισσότερα...

ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗΝ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ !!!


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Α Ν Ε Κ Δ Ο Τ Ο

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

 

  Ένα τέταρτο

 Ένας πόντιος πιάνει δουλειά σε ένα σούπερ - μάρκετ