Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015


Xριστουγεννιάνικο μήνυμα Μητρ. Πατρών: Τα γεγονότα που διαδραματίζονται στον πλανήτη μας δείχνουν περίτρανα τον ευτελισμό της ζωής(BINTEO)

Xριστουγεννιάνικο μήνυμα Μητρ. Πατρών: Τα γεγονότα που διαδραματίζονται στον πλανήτη μας δείχνουν περίτρανα τον ευτελισμό της ζωής(BINTEO)

"Τα γεγονότα που διαδραματίζονται στον πλανήτη μας πλέον και οι εικόνες που καθημερινώς κάνουν τον γύρο του κόσμου δείχνουν περίτρανα τον ευτελισμό της ζωής και το άστατο μιάς πορείας χωρίς Θεό" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μητρ. Πατρών Χρυσόστομος στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του. Αναλυτικά: 
Αδελφοί μου και παιδιά μου,
«Χριστός γεννάται δοξάσατε.
Χριστός εξ ουρανών απαντήσατε.
Χριστός επί γης, υψώθητε!
   

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 'ΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ... "ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ" !!!



Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ιερά Κοινότητα του Αγίου Ορους η πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου με ελικόπτερο χωρίς να λάβει άδεια.

«Νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν επειδή είναι υπουργοί;» διερωτώνται μοναχοί σύμφωνα με τον Βηματοδότη. Οπως αποκαλύφθηκε ο Π. Καμμένος και η συνοδεία του, πήγαν να δουν τον ηγούμενο Εφραίμ στη Μονή Βατοπαιδίου. Καμμένος και




Αντί άλλου άρθρου, σας χαρίζω το υπέροχο και διδακτικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, γιατί αυτές τις μέρες, εκείνο που πραγματικά μας χρειάζεται είναι να αναδειχθεί πάνω από όλα η ανθρωπιά και τα καλύτερα από τα ένστικτά μας. Ας αφήσουμε λοιπόν μέσα από τη μικρούλα με τα σπίρτα το συναίσθημά μας να ξεχειλήσει και ας ελπίσουμε ότι όλοι θα γίνουμε λίγο καλύτεροι... Έστω και για λίγο. Καλά Χριστούγεννα!

Έκανε κρύο φοβερό, έπεφτε χιόνι πυκνό και είχε αρχίσει να

ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ! ΘΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΕΘΝΩΝ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ… (ΦΩΤΟ)

«Οκνηροί στις προσευχές αλλά πρόθυμοι στην καταλαλιά»
Ο πνευματικός πατέρας του Οσίου Παϊσίου , Αββάς Παμβώ
Ο όσιος Παμβώ πριν κοιμηθεί ακτινοβολούσε σαν βασιλιάς πάνω σε χρυσό θρόνο και δεν μπορούσαν να τον αντικρύσουν
«Θα γίνουν επιδρομές εθνών. Μετακινήσεις λαών, αστάθεια στους βασιλείς, ανωμαλία στους κυβερνήτες»

Ο όσιος Παμβώ ήταν μεγάλος στην ευσέβεια, στη γνώση, στη

Χριστουγεννιάτικα έθιμα ανά την Ελλάδα!


Όλες οι περιοχές της Ελλάδας ετοιμάζονται με έθιμα και παραδόσεις που έχουν τις ρίζες τους βαθιά πίσω στο χρόνο, να υποδεχθούν τη γέννηση του Χριστού.
Πόλεις και χωριά παρά την κρίση, στολίστηκαν, φωτίστηκαν και οι προετοιμασίες για την πιο χαρούμενη γιορτή της Χριστιανοσύνης ντύνονται με μελωδίες από τα κάλαντα και αρωματίζονται με τις

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

24 Δεκεμβρίου

Προβάλλονται μόνο τα σημαντικότερα!
Η πλήρης έκδοση της ημερομηνίας αυτής περιλαμβάνει 83 Γεγονότα, 26 Γεννήσεις και 25 Θανάτους.
Για να δείτε την πλήρη έκδοση ή να ενεργοποιήσετε τα φίλτρα θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.   Δεν είστε ακόμα συνδρομητής; Μάθετε περισσότερα!
H Πλήρης Έκδοση διατίθεται και ως eBook στο Κατάστημα!  

Άγιε Ραφαήλ προχώρα εσύ μπροστά και εγώ σ’ ακολουθώ!


Θα ήθελα να σας γράψω το θαύμα που μου έκανε ο Άγιος Ραφαήλ. Είμαι η Ελένη Χ. από την Αλεξάνδρεια Ημαθείας.

Το Νοέμβριο του 2011 μαθαίνω από τον γυναικολόγο μου ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου. Μου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να πάω τον άλλο μήνα, δηλαδή τον Δεκέμβριο, να ακούσουμε την καρδούλα του μωρού.

Περνάει ο καιρός και ήρθε η μέρα που πρέπει να κάνουμε τον υπέρηχο, να ακούσουμε την

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: «Γιατί ἡ Ἀμερικανική Πρεσβεία χρηματοδοτεῖ τίς παρελάσεις ὁμοφυλοφίλων στήν Ἑλλάδα;»


Ἐν Πειραιεῖ τῆ 22ᾳ/12/2015

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

Ἡ ψήφισι τοῦ ἀπαραδέκτου νομοσχεδίου «Σύμφωνο συμβίωσης καί ἄλλες διατάξεις» ἀπό τό Ἐθνικό Κοινοβούλιο, ἀπό τά δῆθεν ἀντισυστημικά κόμματα (;), προδήλως πρῶτον ἀντιβαίνει στήν πολιτισμική μας ταυτότητα ἡ ὁποία ἑδράζεται καί ἐπί τοῦ πανιερωτάτου θεσμοῦ τῆς οἰκογενείας πού διαχρονικά ὁρίζεται σάν συνάφεια ἀνδρός καί γυναικός καί συγκλήρωσι τοῦ βίου παντός, θείου καί ἀνθρωπίνου δικαίου

ΑΝΕΕΕΕΚΔΟΤΟ !!!

Μια ξενη γλωσσα χρειαζεται


Δυο βλάχοι , ο Μήτσους και ο Κήτσους , ένα απογευματάκι καθότανε σε μια όμορφη τοποθεσία του ορεινού χωριού τους και καμάρωναν τη θέα .
Σε λίγο περνάει από κει ένας τουρίστας .
Τους πλησιάζει ...
- Ντου γιου σπικ ιγκλις ; τους λέει

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Παραμονὴ τῆς τοῦ Χριστοῦ Γεννήσεως

Παραμονή τῆς μεγάλης ἑορτῆς.
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ