Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Τo σύγχρονο Θαύμα της Αγίας Άννας – Δεν θα το χωράει ο νους σας!

anna
Μια απίστευτη ιστορία από την Κύπρο την οποία η ίδια η γυναίκα που της συνέβη αφηγείται, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Η κυρία Κατερίνα, μοιράζεται με τον κόσμο την συγκλονιστική ιστορία με το χτύπημα του γιού της με μηχανάκι και το πώς η Αγία Άννα έκανε το θαύμα της και το παιδί της σώθηκε!
Εγώ η ταπεινή δούλη του Θεού Κατερίνα από την Λεμεσό Κύπρου,

Οι Σπέτσες στους καλύτερους προορισμούς για το 2016!

| 11:06 - 8 Ιανουαρίου 2016
“Οι Σπέτσες δεν είναι τόσο τουριστικές όσο η Μύκονος ή η Σαντορίνη αλλά με τις άμαξες, τα σκάφη, τα αρχοντικά και τα πολυτελή ξενοδοχεία δεν υστερούν καθόλου σε λάμψη”, σχολιάζει το Business Insider και παροτρύνει τους ταξιδιώτες να βάλουν το κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού σε προτεραιότητα για το 2016. Η δημοφιλής ιστοσελίδα προτείνει συνολικά 50 προορισμούς σε όλον τον κόσμο που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί την επόμενη χρονιά, απολαμβάνοντας μοναδικές εικόνες… Δείτε στη συνέχεια τους 10 πιο δημοφιλείς και ετοιμάστε… βαλίτσες!
1. Σπέτσες perierga.gr - Οι Σπέτσες στους καλύτερους προορισμούς για το 2016!

Ι. Μ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
Εν Πειραιεί τη 7η Ιανουαρίου 2016
Δεν είναι λίγες οι φορές που έρχονται στο φως της δημοσιότητας οικονομικά σκάνδαλα του Βατικανού. Για μας ο παπισμός, αφότου αποσχίστηκε από την μία και αδιαίρετη Εκκλησία του Χριστού, τον 11o αιώνα, έπαψε να είναι Εκκλησία και μετασχηματίσθηκε σε ένα εγκόσμιο πανίσχυρο κράτος.
 Οι βάρβαροι Φράγκοι, αφότου κατέλυσαν το δυτικό

Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ: ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

..Ὅμως ἐδῶ βρίσκεται ἡ ἀχίλλειος πτέρνα τῆς ἄτεχνης προσπάθειας συγκάλυψης τῆς σχετικῆς κυβερνητικῆς παρέμβασης πού ἀποδεικνύει πόσο ἀδέσμευτη καί ἐλεύθερη εἶναι ἡ δημόσια τηλεόραση, μέ τήν σημερινή κυβέρνηση..
 
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4518476 e-mail: impireos@hotmail.com
                                                    Ἐν Πειραιεῖ τῆ 7ῃ Ἰανουαρίου 2016
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Ἀτύχησε ἡ διοίκησις τῆς ΕΡΤ μέ τήν ἀνακοίνωσή της διότι προσπάθησε ἄτεχνα νά καλύψῃ τό αὐταπόδεικτο γεγονός ὅτι

"πριν αλεκτορα φωνησαι ..." Αρχιεπίσκοπος και μητροπολίτες ξέχασαν τις "απειλές" και υποδέχθηκαν πανηγυρικά τους πολιτικούς άρχοντες.


 Δυστυχώς ΚΑΙ ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Μαζί με άφθονα πρωτοχρονιάτικα και χριστουγεννιάτικα Οικουμενιστικά αίσχη σε Ελλάδα και εξωτερικό. Νεότερη ενημέρωση από Θεοφάνεια.
Πριν 1 βδομάδα περίπου,

ΑΝΑIΔΕΙΑ καὶ ΑΤΙΜΩΡΗΣIΑ: ΟΙ ΓAΓΓΡΑΙΝΕΣ ΤΗΣ (πρώην) ΕΛΛΑΔΑΣ-2 (Δ. Νατσιός) «Θὰ δοῦμε καὶ θὰ ζήσουμε τὰ Σόδομα καὶ τὰ Γόμορα στὸν τόπο μας. Χρόνια πολλά, λοιπόν, καὶ τοῦ χρόνου …. χωρὶς (Σ)κοι(υ)λιά…»

Ἀναίδεια καὶ ἀτιμωρησία: Οἱ γάγγραινες τῆς Πατρίδας

Β´

Γράφει ὁ Δημ. Νατσιός Δάσκαλος-Κιλκίς

Μέρος Α´: ΑΝΑIΔΕΙΑ καὶ ΑΤΙΜΩΡΗΣIΑ: ΟΙ ΓAΓΓΡΑΙΝΕΣ ΤΗΣ (πρώην) ΕΛΛΑΔΑΣ-1 (Δ. Νατσιός) «Οἱ κολοκυθολογοῦντες “προοδευτικοὶ” οἰκογενειακοὶ σύμβουλοι καὶ οἱ ἀξιοθρηνητοι μαΐστορες τῆς ἀνοησίας»

.                   Ἂν γυρίσουμε, ὅμως, πίσω καὶ «συνομιλήσουμε» μὲ τοὺς προγόνους μας, θὰ διαπιστώσουμε τὴν πρωτόθρονη ἀξία, ποὺ ἔδιναν στὴν αἰδώ. Στὸν περίφημο μύθο ποὺ ἀναφέρει ὁ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

8 Ιανουαρίου

Προβάλλονται μόνο τα σημαντικότερα!
Η πλήρης έκδοση της ημερομηνίας αυτής περιλαμβάνει 114 Γεγονότα, 32 Γεννήσεις και 35 Θανάτους.
Για να δείτε την πλήρη έκδοση ή να ενεργοποιήσετε τα φίλτρα θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.   Δεν είστε ακόμα συνδρομητής; Μάθετε περισσότερα!
H Πλήρης Έκδοση διατίθεται και ως eBook στο Κατάστημα!  

Παρέμβαση σεισμός της Ρωσίας υπέρ της Ελλάδας εναντίον Τουρκίας.

Αναστάτωση προκαλούν ρωσικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, η Τουρκία προχώρησε στην έκδοση ΝΟΤΑΜ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η θαλάσσια περιοχή Αγίου Όρους.
Με την ΝΟΤΑΜ, απο 1 Ιανουαρίου 2016 έως και 31 Δεκεμβρίου 2016, η Τουρκία δεσμεύει όλες τις πτήσεις αεροσκαφών και σκαφών στην περιοχή του Αγίου Όρους, για την εκτέλεση «στρατιωτικών ασκήσεων», διευκρινίζουν τα δημοσιεύματα.

Η ολοκληρωτική δέσμευση αφορά τρείς περιοχές του Βόρειου ,

Το απαγορευμένο βίντεο της Μαλβίνα Κάραλη για Σημίτη και Ίμια που πρέπει να δείτε…

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8pvTxrc-o51DWty9TWUKxSTQE59OSDZjVV0ckjfPIYsCWkDUJm70126_hahb80lQAAZD2vuhgs2IRUCoVGjDYFOQeYsxno5fk0lguNKelOYRATMoLzdZlDDkHinJ4hREVvXEG3Nb7sIQ/s1600/malvinaa.jpgΗ Μαλβίνα Κάραλη υπήρξε μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του δημοσιογραφικού κόσμου. Ήταν μπορούμε να πούμε η φωνή του Έλληνα στα media και δεν τόλμησε ποτέ

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ἡ Ὁσία Δομνίκη

Ἡ Ὁσία Δομνίκη ἔζησε κατὰ τὴν ἐποχὴ τῶν αὐτοκρατόρων Θεοδοσίου τοῦ Μεγάλου (379 – 395 μ.Χ.), Λέοντος A’ (457 – 474 μ.Χ.) καὶ Ζήνωνος (474 – 475 μ.Χ.). Καταγόταν ἀπὸ τὴν Καρθαγένη (Νέα Καρχηδόνα) τῆς Ἱσπανίας. Κατὰ τὴν θεία οἰκονομία πῆγε στὴν Κωνσταντινούπολη, τὸ 384 μ.Χ., μαζὶ μὲ ἄλλες τέσσερις παρθένες, τὴ Δωροθέα, τὴν Εὐανθία, τὴ Νόννα καὶ τὴν Τιμοθέα καὶ ὕστερα ἀπὸ θεία ἀποκάλυψη βαπτίσθηκαν ὑπὸ τοῦ Πατριάρχου Νεκταρίου.Ἡ Ὁσία Δομνίκη ἀκολούθησε τὸ μοναχικὸ βίο καὶ ἐκγύμνασε τὸν ἑαυτό της ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΝΕΕΕΚΔΟΤΟ !!!

«Μια κουβέντα …»


«Συζήτηση» με την γυναίκα μου ….
😛 😛 😛

"Μια κουβέντα ..."ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

10 σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες

| 13:14 - 6 Ιανουαρίου 2016
Η ιστορία πάντα καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου, μιας και δεν μπορείς να είσαι ποτέ βέβαιος για αυτά που μαθαίνεις παρόλο που γράφεται από τους ιστορικούς της εποχής, αφού εμπεριέχεται στις γραφές τους το υποκειμενικό στοιχείο. Στις φωτογραφίες ωστόσο αποτυπώνεται η αλήθεια κάθε στιγμής, έτσι όπως άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στον χρόνο και εντυπωσιάζει τον θεατή…
1. Οι παγωμένοι καταρράχτες του Νιαγάρα το 1911 perierga.gr - 10 σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες