Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΙΤΕ !!!


ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ... ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ !!! ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ Ο ... ΚΟΣΜΑΣ !!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ... ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ !!!

Μητροπολίτης Αιτωλίας: «Ντροπή για το Μεσολόγγι να γίνεται καρναβάλι»


Λάβρος, για άλλη μια χρονιά, κατά των και των εκδηλώσεων που θα γίνουν στο Μεσολόγγι είναι ο που έκανε λόγο για «άθλιες εκδηλώσεις» και ζήτησε από τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.


Σε δελτίο τύπου της Μητρόπολη Αιτωλίας αναφέρεται συγκεκριμένα:
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.
Posted: 13 Feb 2017 09:33 AM PST
«Εμπειρίες από τον γέροντα Ιάκωβο στην τοπική κοινωνία»

Εἰσήγηση τοῦ Διονυσίου Μακρῆ (video)Θεολόγου - Δημοσιογράφου - Συγγραφέα




Εὐλογία Θεοῦ ἀποτελοῦσε καί ἀποτελεῖ ἡ παρουσία τοῦ Ὁσίου Γέροντα Ἰακώβου Τσαλίκη ὄχι μόνο γιά τόν τόπο καταγωγῆς μου τίς Ροβιές Εὐβοίας, ἕνα χωριό πού βρίσκεται 10 περίπου χιλιόμετρα ἀπό τό μοναστήρι μας, τήν Ἱερά Μονή Ὁσίου Δαυίδ ἀλλά καί γιά ὅλη τήν εὐρύτερη περιοχή τῆς Βορείου Εὐβοίας. Ἡ δυνατή προσευχή τοῦ γέροντα εἶχε συμβάλλει νά δημιουργηθεῖ ἕνα ἀπροσπέλαστο τεῖχος προστασίας. Ὡστόσο, τά πάμπολλα θαύματα πού γινόντουσαν πολύ πρίν ὁ γέροντας γίνει γνωστός στό Πανελλήνιο τά ἀπέδιδε πάντα ἀπό ταπείνωση στόν παππούλη μας,

ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ !!!


ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ !!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ... ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ;;; ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ...

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΩΣ       «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Μετά από πολλές πιέσεις διαφόρων ομάδων αλλά και με αφορμή την κυβέρνηση Σύριζα και τις απόψεις τους περί παιδοθεσίας σε ομόφυλα  ζευγάρια , οι εκδόσεις Ίκαρος έκδοσαν ένα βιβλίο με τίτλο: <<Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες>>.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Νοεμβρίου 2016


Ένα βιβλίο, το οποίο συν τοις άλλοις περιλαμβάνει και τις αποκαλούμενες από την Νέα τάξη "οικογένειες Ουράνιο τόξο", για τις οποίες έχουμε αναφερθεί στην Αθέατη γνώση. 

Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

15 Φεβρουαρίου


μ.Χ.
Λήγει η κατοχή της Αθήνας και του Πειραιά από τους Αγγλογάλλους. Είχε επιβληθεί από τις 12 Μαΐου του 1854, λόγω της επιμονής του βασιλιά Όθωνα να αναλάβει εκστρατεία για την απελευθέρωση της Θεσσαλίας.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ὀνήσιμος ὁ Ἀπόστολος μαθητὴς τοῦ Ἀποστόλου Παύλου

Ὁ Ἅγιος Ὀνήσιμος, ἕνας ἀπὸ τοὺς ἑβδομήκοντα Ἀποστόλους, ἦταν δοῦλος στὸ σπίτι τοῦ Ρωμαίου ἄρχοντα Φιλήμονο&sig ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ