Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017





ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΕΝΑΣ ΑΝΩΔΥΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ;

Τά δικά μας καί τῶν Παπικῶν!

τοῦ ἀρχιμ. Δανιήλ Ἀεράκη

.         Τά ἴδια θά συμβοῦν μέ ὅσα συνέβησαν καί μέ τό «σκήνωμα» τῆς μάρτυρος ἁγίας Βαρβάρας. Ὑπάρχουν λείψανά της σέ μοναστήρια καί σέ ναούς μας. Ἀλλ’ ὁ ἐπί κεφαλῆς τῆς Ἀποστολικῆς Διακονίας πιθανόν νά ἔκρινε, ὅτι ὅλα αὐτά εἶναι χωρίς χάρι, καί ἔφερε ἀπό τούς Παπικούς τάχα αὐθεντικώτερο λείψανο τῆς ἁγίας! Φυσικά ὁ εὔπιστος λαός ἔσπευσε! Φυσικά


Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη μάχη ενός ferry boat με τα κύματα

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη μάχη ενός ferry boat με τα κύματα (1)
Μπορεί οι συγκεκριμένες φωτογραφίες να μοιάζουν τραβηγμένες στη μέση κάποιου ωκεανού, όμως στην πραγματικότητα τραβήχτηκαν στο πλοίο Manly που εκτελεί καθημερινά δρομολόγιο έξω από το λιμάνι του Σίδνεϊ στην Αυστραλία.

Το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο στην Ελλάδα έγινε όταν υπήρχαν μόλις 7 αυτοκίνητα!

| 15:25 - 6 Μαρτίου 2017


Το να υπάρχουν σε μια πόλη μόλις επτά αυτοκίνητα και δυο από αυτά να εμπλακούν σε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποια παγκόσμια πρωτοτυπία. Για ένα ρεκόρ που πιθανότατα θα μείνει «άσπαστο» στον αιώνα τον άπαντα! Και όμως … Με αυτό τον παράδοξο (όσο και τραγικό) τρόπο ξεκινάει η ιστορία των τροχαίων δυστυχημάτων στην Ελλάδα. Ακριβώς 110 πριν, στην … εκτός πόλεως, Λεωφόρο Συγγρού και έκανε τις εφημερίδες να αναρωτιούνται αν συμβαίνουν τόσο τραγικά περιστατικά τότε που τα αυτοκίνητα ήταν μόλις επτά, τι θα γινόταν όταν τα αυτοκίνητα στην πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους θα γίνουν … 70! perierga.gr - Το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο στην Ελλάδα έγινε όταν υπήρχαν μόλις 7 αυτοκίνητα!

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

8 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Θεοφύλακτος ὁ Ὁμολογητής Ἐπίσκοπος Νικομήδειας

Ὁ Ὅσιος Θεοφύλακτος καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἀνατολὴ καὶ ἔζησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορα Λέοντος τοῦ Δ&rsq ...
περισσότερα...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

8 Μαρτίου

μ.Χ.
Η Καλλιρρόη Παρρέν κυκλοφορεί την «Εφημερίδα των Κυριών».